Om Lyckliga Barn

Lyckliga Barn skrivs av Hans Nyström som är barnläkare. Hans specialområde är hur man bemöter barn, särskilt de som är normalt trotsiga och inte samarbetar. Hans metoder har underlättat för många familjer och är enkla att tillägna sig – och  ännu enklare att använda! Varken bestraffning eller mutor används – barnen ombetingas istället med positiva känslor och kärlek.

Du som vill ha hjälp med “trots” och hur du kan skapa en mer positiv relation till ditt barn är välkommen att ställa frågor – endera som en kommentar till något av inläggen här på bloggen eller via mail (lyckligabarn@gmail.com). Hans Nyström svarar och tillsammans skapar ni innehållet på den här sidan – du genom dina frågeställningar och Hans genom att dela med sig av sin erfarenhet av – och kunskap om – barn.

Varmt välkommen!

Advertisements

§ 3 Responses to Om Lyckliga Barn

 • Nu fick jag bekräftat det som jag alltid har trott att små barn ska kunna ha ögonkontakt med föraren av barnvagnen. Skulle tro att det är viktigare än vad många tror…

 • Anna says:

  Hej!
  Jag har inga egna barn, men umgås ofta med mina brorsbarn. Den äldsta pojken är 5 år, snart 6. Ganska ofta är jag ensam med de stora pojkarna, vilket jag (oftast) älskar. Min bror har flera gånger sagt åt mig att jag bara ska vara “lektant” och inte säga till om de gör något fel eller dumt. T.ex om de slår varandra eller mig. Hur ska jag då göra när jag är ensam med dem? Jag vill inte att en 5-åring ska kunna köra med mig, samtidigt som jag självklart vill vara omtyckt av barna. Har du något tips?
  /Anna

 • sofia nygren says:

  Hej. Jag skulle vilja veta lite mer konkret hur det fungerar med “bara en gång” . Hur exakt ska man göra? Har provat några dagar men känns inte riktigt som jag gör rätt.

  mvh Sofia

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: